Soc si groaza! Cumnata lui Pepe recunoaste ca s-a prostituat. “Pestele meu m-a mutilat”

Loredana Pastrama, cumnata lui Pepe, a recunoscut ca s-a prostituat, dar sustine ca a fost pacalita de un barbat pe care l-a iubit.

Cumnata lui Pepe a declarat ca s-a indragostit de un barbat care i-a promis ca va avea grija de ea.
“A zis sa mergem in Germania si sa muncim legal pentru a strange bani de casa. Eram indragostita de el, asa ca am acceptat”, a spus Loredana. Potrivit tinerei, la scurt timp dupa ce au ajuns in Germania, barbatul i-a luat actele pentru a fi sigur ca nu fuge.
“Dupa care mi-a zis ca trebuie sa ma prostituez, asigurandu-ma ca dupa ce voi strange destui bani, ne vom intoarce in tara si ne luam o casa. M-am prostituat si am facut 11.000 de euro in trei saptamani. Insa Cristi, pestele meu, mi-a luat banii si a disparut, asa ca am fost nevoita sa ma intorc in tara. Nu aveam un leu, familia nu ma primea acasa pentru ca stia ce am facut”, a declarat cumnata lui Pepe la o emisiune de la Kanal D.
Loredana Pastrama a sustinut ca la o luna dupa ce s-a intors in Romania, a fost cautata de Cristi.
“Mi-a propus sa mergem in Spania la cules de masline. Eu i-am zis ca nu o sa ma mai prostituez, iar Cristi m-a asigurat ca nu ma va mai scoate la produs. Am ajuns acolo, insa dupa cateva zile a inceput din nou calvarul. M-a scos din nou la produs intr-un club, am inceput iar sa fac sex pe bani”, a sustinut cumnata lui Pepe.
Ea a mai afirmat ca a fost mutilata de barbatul pe care l-a iubit.
“Am venit intr-o dimineata acasa, nu facusem bani pentru ca refuzasem sa fac sex neprotejat, iar Cristi s-a enervat rau. A scos cutitul si mi-a taiat urechea”, a mai afirmat tanara. Loredana a mai sustinut ca a ramas insarcinata cu pestele ei, dar ca a pierdut sarcina. Cristi a negat toate acuzatiile Loredanei.

sursa
618x346_138355494908ece2c1

61605304

61605701

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *