Scandal intre Loredana Pastrama si barbatul care a obligat-o sa se prostitueze!

Loredana Pastrama a revenit in tara, dupa ce a fost obligata sa se prostitueze de catre un barbat in Germania si Italia. Femeia spune ca el era pestele ei si ca incasa toti banii facuti de ea, insa barbatul spune ca ideea plecarii a fost numai a Loredanei, care isi dorea sa faca mai multi bani.

“Eu nu am fost de acord sa plece, sa se prostitueze, dar ea asa a vrut. Auzise ca se fac bani multi, dar nu se mai fac. Eu am avut de-a face cu fel si fel de lume. Occidentul s-a saturat de romance! Ea zice ca eu am obligat-o sa se prostitueze. Ea a fost in Italia sa se prostitueze, iar eu eram aici” a spus barbatul aflat in platoul WOWbiz.

“Daca ma iubeai, nu ma duceai sa ma prostituez! Ai fost peste de cand te-am cunoscut! Nu erai iubitul meu, erai pestele meu! Te bagi singur la puscarie, inteligentule! Nu esti barbat sa faci rost de bani, vrei sa te intretina femeile.

Nevasta lui imi zicea ca sunt un WC public si ca el si-a facut treaba cu mine.

Nu-l iert! Nu vreau sa pateasca si alte fete ce am patit eu! Astept sa se faca dreptate! Nu imi e frica de el. Mi-e frica de sotia lui, are in spate un clan puternic. Mereu ma ameninta ca vine peste mine cu neamul ei”, a declarat Loredana, pentru WOWbiz.
sursa
3181-480x254

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *