Iubitul Loredanei Pastramă, fugărit prin studio: “Bag cuţitul în tine”

Ea visa să se împace, în timp ce el îşi petrecea nopţile cu altă femeie. Loredana Pastramă, cumnata lui Pepe, a trăit un adevărat şoc atunci când a descoperit că bărbatul pe care îl iubeşte a mers în patul Biancăi Stoica, fiica de ambasador devenită prostituată.

După ce zile la rând Loredana Pastramă a spus despre iubitul ei că a determinat-o într-un mod “frumos” să se prostitueze, marţi putea fi marea împăcare. În Cumnata lui Pepe i-a cerut lui Cristian Grigore, de profesie lăutar, să fie din nou împreună. S-a întâmplat la emisiunea nocturnă de la Kanal D. N-au mai contat acuzaţiile grave, plângerea la poliţie, scandalurile din trecut. Nici faptul că el e căsătorit şi poate avea alte gânduri cu familia lui.

Lovitură de teatru! Cristian Grigore a refuzat-o hotărât. Avea şi motive. Marţi noapte, după ce a plecat de la Kanal D, s-a dus la o femeie pe care o cunoscuse de puţin timp. E vorba de Bianca Stoica, fiica fostului ambasador al României în Mexic, Gheorghe Stoica, despre care Click! a scris pe larg în trecut.

Nu a fost vorba doar de sex. Au mers împreună la cumpărături, apoi la ea acasă, unde cel mai probabil şi-au făcut de cap.

Pus în faţa imaginilor surprinse de paparazzi, lăutarul a recunoscut la Kanal D: avea nevoie să se “răcorească”.
Nu a fost nici pe departe ceea ce spera Loredana, după ce ea şi-a călcat pe inimă şi i-a propus împăcarea. A avut un şoc atunci când i-a văzut pe Bianca Stoica şi pe Cristi ţinându-se în braţe şi sărutându-se la ieşirea din apartamentul acesteia.
Cumnata lui Pepe a reacţionat extrem de violent în platoul emisiunii lui Mădălin Ionescu, unde a venit şi Cristian Grigore pentru a vorbi despre subiect.

„Nu a fost răzbunare, a fost doar ca să mă simt bine”, a explicat bărbatul, la emisiunea Wowbiz de la Kanal D de miercuri. „O cunosc de două săptămâni. Nu am mers din prima în pat, am mers cu ea la cafea”, a povestit Cristian Grigore.

„Eu am făcut bani în Spania ca să se întâlnească el cu femei la cafele. Proasta face bani!”, a răbufnit Loredana.

Dialogul a fost întrerupt de accesele de furie ale femeii înşelate, care l-a plesnit peste faţă, l-a stropit cu apă şi a aruncat cu microfonul după el.

Prevăzător, Cristian Grigore s-a ferit la timp şi a evitat la limită majoritatea loviturilor.

“Îl omor. Bag cuţitul în el. Dacă nu poate fi cu mine, să nu fie cu nicio altă femeie”, a ţipat cumnata lui Pepe. Ea a a afirmat că a făcut sex pe bani cu diverşi bărbaţi în Spania doar pentru a-l mulţumi pe bărbatul pe care îl iubeşte.
sursa
cristian_grigore_loredana_pastrama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *