De la dragoste la ură nu a fost decât un pas. Loredana Pastramă a recunoscut că a depus plângere la poliţie

De la dragoste la ură nu a fost decât un pas. Loredana Pastramă a recunoscut că a depus plângere la poliţie pentru a se răzbuna din dragoste pe fostul iubit, pe care îl acuză că a obligat-o să se prostitueze în Germania.
În timp ce îşi argumenta răspunsurile pe care le-a dat la testul poligraf, Loredana Pastramă a mărturisit că fostul iubit a dezamăgit-o atât de tare încât a ajuns să se adreseze oamenilor legii după ce sentimentele i-au fost rănite, scrie click.ro. Cumnata lui Pepe a povestit că la prima ei întâlnire cu Cristi, bărbatul despre care spune că a fost “peştele” ei, el s-a folosit de prima lor noapte de amor ca să o şantejeze ulterior pe brunetă.

Citeşte şi Cumnata lui Pepe, prostituată în Germania şi Spania. Cum a ajuns în această situaţie FOTO

“Când am făcut dragoste prima dată la un hotel din Bucureşti, el m-a filmat. Venise din Germania, eu eram ameţită. Nu obişnuiesc să beau şi atunci consumasem un pahar de wiskey. Nu ştiam ce face el. Apoi m-a şantajat cu filmarea. Mi-a spus că o dă unei jurnaliste şi o să obţină bani pe ea”, a explicat Loredana Pastramă.

În replică, Cristi Grigore a spus că filmarea a intrat în “palmaresul” lui şi că nu a intenţionat să o ofere presei. Marţi seara, cei doi au aflat rezultatului testului poligraf la care Loredana s-a supus pentru a demonstra că a fost obligată să se prostitueze. Potrivit testului, cumnata lui Pepe ar fi spus adevărul, deşi chiar ea a recunoscut ulterior că fostul iubit nu a forţat-o să fie damă de companie, ci a fost o decizie luată de comun acord. “Nu m-a obligat să mă prostituez, mi-a spus mai frumos că trebuie să fac asta pentru că avem foarte multe datorii”, a completat Loredana.

Citeşte şi Un nou caz Elodia în familia lui Pepe. “A dispărut de câteva luni. Cred că a fost răpită…” FOTO

Bruneta a declarat că după toată această poveste încă îl mai iubeşte pe Cristi. Şi-a cerut scuze pentru afirmaţiile pe care le-a făcut şi i-a cerut bărbatului să se împace cu ea. Deşi a spus că încă o mai iubeşte, bărbatul acuzat de proxenetism de cumnata lui Pepe a refuzat să-i mai dea o şansă brunetei motivând că imaginea lui de lăutar a avut de suferit.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/incendiar–cumnata-lui-pepe–loredana-pastrama–filmata-in-timp-ce-face-sex-cu-iubitul-proxenet-foto_187592.html#ixzz3LbvOEyBS
cliima20120502_0099_1_83618400

s560x316_loredana_pastrama_20181000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *