Cumnata lui Pepe a fost scoasă la produs sau s-a prostituat de bunăvoie? Loredana Pastramă faţă-n faţă cu fostul iubit

Loredana Pastramă s-a confruntat cu fostul ei iubit, pe care îl acuză că a obligat-o să se prostitueze. Cumnata lui Pepe şi Cristian Grigore şi-au aruncat vorbe grele pe platoul unei emisiuni, fiecare susţinându-şi propriul adevăr.

Cristian susţine că Loredana a avut ideea de a se prostitua, nu el. “Eu nu am fost de acord să plece, să se prostitueze, dar ea aşa a vrut. Auzise că se fac bani mulţi, dar nu se mai fac. Eu am avut de-a face cu fel şi fel de lume. Occidentul s-a săturat de românce! Ea zice că eu am obligat-o să se prostitueze. Ea a fost in Italia să se prostitueze, iar eu eram aici”, a declarat fostul iubit al Loredanei, într-o emisiune de la Kanal D.

“El e prost şi recunoaşte! El ltie cum este mersul, câţi bani se fac din prostituţie! Boşorog împuţit, peşte nenorocit ce eşti! Dacă mă iubeai, nu ma duceai să mă prostituez! Ai fost peşte de când te-am cunoscut! Nu erai iubitul meu, erai peştele meu! Te bagi singur la puşcărie, inteligentule! Nu eşti barbat să faci rost de bani, vrei să te intreţină femeile”, i-a spus cumnata lui Pepe.

Loredana este foarte supărată, pentru că soţia lui îşi bătea joc de ea.”Nevasta lui îmi zicea ca sunt un WC public şi că el şi-a facut treaba cu mine”, a povestit ea.

“Nu te puneam să te droghezi sau să faci sex neprotejat. Daca te puneam sp faci sex fără prezervativ, eu mai faceam dragoste cu tine?”, a intrebat-o el. Ca sa demonstreze că el şi Loredana se înţelegeau bine, Cristian Grigore a arătat pe post poze făcute în intimitate. “Te dau in judecată! De ce dai poze d-astea cu mine? Nu ai voie să dai fotografiile astea”, a ţipat la el sora Ralucăi Pastramă.
sursa
loredana-pastrama-cristian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *